Yli 2 miljoonaa tyytyväistä asiakasta

Yli 2 miljoonaa tyytyväistä asiakasta

Nopea, helppo ja yksilöllinen suunnittelu

Nopea ja yksilöllinen suunnittelu

Ensiluokkainen laatu ja 15 vuoden takuu

Ensiluokkainen laatu: 15 vuoden takuu

Yli 2 miljoonaa tyytyväistä asiakasta

Yli 2 miljoonaa tyytyväistä asiakasta

Nopea, helppo ja yksilöllinen suunnittelu

Nopea, helppo ja yksilöllinen suunnittelu

Ensiluokkainen laatu ja 15 vuoden takuu

Ensiluokkainen laatu ja 15 vuoden takuu

Romanttisia lahjaideoita ystävänpäivään

Lahjaksi saatu valokuvapalapeli lämmittää aina sydäntä. Muistaminen ystävänpäivänä ei ilahduta vain kumppania vaan myös parasta ystävää, äitiä ja hyvää työkaveria. Ja jokaisella meillä on joku, joka on lähellä sydäntämme. Tutustu lahjoihimme, jotka takuulla lämmittävät sydäntä.

Ihastuttavat lahjaideat

Ihastuttavat lahjaideat

Valokuvapalapelimme ovat täydellinen tapa osoittaa rakkautta. Ne ovat koskettavia, ainutlaatuisia, jännittäviä, vitsikkäitä ja romanttisia, mutta ennen kaikkea henkilökohtaisia. Ne vievät takaisin muistoihin, ja palapelin kokoamisen parissa on mukava viettää yhteistä aikaa. Valokuvapalapeli on siten sopiva ystävänpäivälahja niin aloittelijalle kuin kokeneelle harrastelijalle.

 • valittavana on 48, 100, 200, 500, 1 000 ja 2 000 palan palapelejä, alkaen Jo hintaan 22,99 €
 • todella helppo suunnitella
 • sisältää kauniin, palapeliin sovitettavissa olevan laatikon
Muistipeli pariskunnalle

Muistipeli pariskunnalle

 • enemmän kuvia, enemmän koskettavia muistoja
 • 18 tai 36 parin muistikortit: kuvia sinusta ja rakkaastasi
 • yksilöllisesti suunniteltava muistipelilaatikko
 • alkaen Jo hintaan 29,99 € 24,99 €
Suosituimmat laatikkotekstit

Inspiraatioita ystävänpäivään:

Suosituimmat laatikkotekstit

 • Olet paras!
 • Parhaat muistot syntyvät yhteisistä hetkistä
 • You make me smile
 • Maailman kauneimmalle!
 • Kuljethan vierelläni ikuisesti
 • Olet minulle rakas!
 • Tarvitsen sinua, koska rakastan sinua
 • Ihanaa, että olet olemassa!
 • All you need is love
 • Tervehdys ystävälle
yllätyslaatikko ilman kuvaa

Normaalisti palapelin kuva painetaan palapelilaatikon kanteen. Jos haluat, että jännitys säilyy aina siihen asti, kunnes palapeli on koottu valmiiksi, valitse tilauksessa yllätyslaatikko ilman kuvaa.

 • yllätyslaatikkoon on valittavana useita erityylisiä ulkoasuja ja värejä
 • voit syöttää laatikkoon yksilöllisen tekstin
 • Eri maiden ystävänpäiväperinteet
  Eri maiden ystävänpäiväperinteet

  Japanissa vain naiset antavat rakkaimmilleen, ystävilleen, sukulaisilleen, kollegoilleen ja jopa esimiehilleen lahjaksi tummaa suklaata. Mutta naiset eivät kuitenkaan jää ilman lahjaa: Kuukautta myöhemmin vietetään niin kutsuttua valkoista päivää (White Day), jolloin naiset saavat lahjojen saajilta valkoista suklaata. Seuraava perinne on alun perin peräisin Italiasta, mutta se on suosittu myös Keski-Euroopassa: rakastavaiset kaiverruttavat lukkoon nimensä ja kiinnittävät lukon sitten sillan kaiteeseen. Kun lukko on lukittu, pari heittää avaimen veteen. Näin rakkauden uskotaan kestävän ikuisesti. Suomessa rakkaus ei ole ystävänpäivänä ensisijalla, vaan tämä päivä on nimensä mukaisesti pyhitetty ystävyydelle. Ystäville lähetetään tällöin kortteja ja viestejä sekä annetaan pieniä lahjoja. Ruotsissa ystävänpäivää kutsutaan ”kaikkien sydänten päiväksi” (Alla Hjärtans Dag), ja lahjaksi annetaan perinteisesti sydämenmuotoisia pehmokarkkeja. Tanskassa ystävänpäivään kuuluu salamyhkäisyyttä, sillä lahjoja annetaan anonyymisti ja lahjan saajan on arvattava, keneltä lahja on. Punaisten ruusujen sijaan on suosittua antaa lahjaksi lumikelloja. Myös sydämenmuotoiset kukkakranssit, leivonnaiset ja tietysti suklaa ovat suosittuja lahjoja. Islamistisissa maissa ystävänpäivä on osittain jopa kielletty, sillä se on alun perin kristittyjen juhla. Saksassa ystävänpäivää alettiin juhlia vasta 2. maailmansodan jälkeen, sillä englantilaiset ja amerikkalaiset toivat juhlaperinteen Saksaan sodan päätyttyä. Puolassa Chełmnoa pidetään ”rakastavaisten kaupunkina”, sillä siellä säilytetään Pyhän Valentinuksen pyhäinjäännöstä. Ystävänpäivä on Puolassa suuri juhlapäivä. Kirkoissa järjestetään jumalanpalveluksia pyhän Valentinuksen muistoksi ja taivaalle vapautetaan tuhansittain punaisia ilmapalloja. Ystävänpäivän iltana järjestetään myös useita tapahtumia ja konsertteja. Englannissa ja Ranskassa uskottiin aikoinaan, että nuori nainen avioituu sen miehen kanssa, jonka hän näkee ystävänpäivänä ensimmäisenä. Vielä tänäkin päivänä on perinteenä, että mies herää aikaisin aamulla antaakseen naiselle lahjan.

 • Ystävänpäivän alkuperä
  Ystävänpäivän alkuperä

  Ystävänpäivä on ystävien ja rakastavaisten muistamisen päivä ja tyypillinen päivä lahjoittaa kukkia. Tämän päivän alkuperästä on useita erilaisia legendoja. Tunnetuimman legendan mukaan tämän juhlapäivän alkuperä liittyy italialaiseen Pyhään Valentinukseen, joka vihki rakastavaisia avioliittoon vastoin Rooman keisarin tahtoa. Legendan mukaan hän lahjoitti vastavihityille kukkia omasta puutarhastaan, ja hänen vihkimiensä avioliittojen katsottiin syntyneeksi onnellisten tähtien alla. Hän vihki avioliittoon myös sotilaita, joiden avioituminen oli tuohon aikaan kiellettyä.

  Tämän vuoksi hänet tuomittiin kuolemaan, ja hänet mestattiin 14. helmikuuta vuonna 269. Siitä lähtien pyhää Valentinusta on pidetty rakastavaisten, vihittyjen ja mehiläiskasvattajien suojelijana. Englannissa ja Ranskassa ystävänpäivän alkuperän uskotaan liittyvän siihen, että lintujen pariutumisaika alkaa vuoden toisen kuukauden puolivälissä eli 14. helmikuuta. Erään legendan mukaan ystävänpäivää vietetään muinaisen roomalaisen jumalattaren, avioliiton ja perheen suojelijan Junon kunniaksi. Kertomuksen mukaan hän auttoi ihmisiä oikean kumppanin valinnassa rakkauden ennustuksillaan. Tämän vuoksi hänelle annettiin uhrilahjaksi kukkia 14. helmikuuta. Tämä perinne muutti muotoaan siten, että kukkia alettiin lahjoittaa naisille. Kertomusten mukaan ystävänpäivä saattaa juontaa juurensa myös vanhasta intialaisesta juhlasta, jota vietettiin avioliiton jumalan kunniaksi. Myös itämaisen perinteen mukaan 14. helmikuuta on päivä, jolloin rakkaimmille lähetetään rakkauden tunnustuksia.

 • Tee se itse -ystävänpäivälahja
  Valmistele viesti
  Valmistele viesti
  Irrota kynttilä muotista
  Irrota kynttilä muotista
  Pujota sydänlanka viestin läpi
  Pujota sydänlanka viestin läpi
  Aseta kynttilä takaisin muottiin ja sytytä kynttilä
  Aseta kynttilä takaisin muottiin ja sytytä kynttilä

  Ystävänpäivään kuuluu romantiikkaa ja romantiikkaan tunnetusti kynttilänvalo. Jos haluat askarrella ystävänpäivälahjan itse, tässä täydellinen lisä romanttiseen iltaan: kynttilät, joihin on piilotettu sananlaskuja ja viestejä, jotka tulevat täydestä sydämestä.

  • Tarvitset lämpökynttilöitä (Ø 3,80 cm), sakset ja neulan.
  • Tulosta  valmiit viestit ja leikkaa ne irti.
  • Tee saksilla tai neulalla reikä viestin keskelle.
  • Irrota kynttilä alumiinimuotista siten, että sydänlanka ja metallilevy jäävät muottiin.
  • Aseta viesti alumiinimuotin pohjalle ja työnnä sydänlanka viestin läpi. Aseta sitten kynttilä takaisin muottiin ja työnnä sydänlanka kynttilän läpi.
  • Itse tehty lahja on nyt valmis. Kun kynttilä on palanut 1–2 tuntia, vaha on juoksevaa ja viestin voi lukea.