Yksilöllinen muistipeli

Suunnittele muistipeli

29,99 € 24,99 €
32,99 € 27,99 €
delivery-time-truck
Arvioitu toimituspäivä:
to, 1.10.2020 – pe, 2.10.2020

Muistipeli

Muistipeli
29,99 € 24,99 €
32,99 € 27,99 €
delivery-time-truck
Arvioitu toimituspäivä:
to, 1.10.2020 – pe, 2.10.2020
card-layout
Kortit yksilöllisesti suunniteltavissa
box-layout
Yksilöllisessä pelilaatikossa
card-stack
48 tai 72 korttia (6 x 6 cm)
price
Jo 29,99 € 24,99 € hintaan
delivery-time-truck
Arvioitu toimituspäivä:
to, 1.10.2020 – pe, 2.10.2020
Korttien määrä
29,99 € 24,99 €
32,99 € 27,99 €
delivery-time-truck
Arvioitu toimituspäivä:
to, 1.10.2020 – pe, 2.10.2020

Tuote

Miten muistipelit onnistuvatkaan aina tekemään pysyvän vaikutuksen niin lapsiin kuin aikuisiinkin? Muistipeli omista valokuvistasi on paitsi erittäin omaperäinen lahja, se myös antaa hauskoja pelihetkiä koko perheelle. Tee oma yksilöllinen muistipelisi hetkessä. Jokainen kuva tulee automaattisesti kahdelle kortille. Pelissä on tarkoitus painaa mieleen valokuvat ja niiden parit. Säännöt ovat helpot kaikenikäisille.

Katsele rakkaita valokuviasi peliä pelattaessa

Omista kuvistasi tehdyissä pelikorteissa on hyviä ystäviä, hauskoja eläinkuvia tai läheisillesi tärkeitä paikkoja -  ja kaikki kuvat omista kuva-arkistoistasi! Näin kuvaparien etsimisestä on vieläkin enemmän huvia. Pelin pelaaminen on hieno mahdollisuus nauttia vanhoista kuvista ja palauttaa mieleen mukavia hetkiä.

Muistipelilaatikon värit

Muistipelin laatikko

Näyttävä ja käytännöllinen: tukeva laatikko on paras paikka muistipelikorttien säilytykseen. Saat laatikon kanteen myös haluamasi tekstin.
Jos haluat antaa itse suunnittelemasi korttipelin lahjaksi, voit tehdä laatikosta lahjarasian käyttämällä valmiita kansimallejamme. Jo lahjan suunnittelusta on paljon huvia!  

Ikäsuositus

4-vuotiaista alkaen

Pakkaus

Pelikortit toimitetaan valitsemassasi laatikossa stanssatulla pahvilevyllä, josta kortit irrotetaan.

Mitä tarvitaan

18 tai 36 valokuvaa
Eikö sinulla ole tarpeeksi kuvia? Lue vinkkejä ja ideoita

Muistipeli omista kuvista
Muistipeli omista kuvista

Alin suositeltu ikä

4-vuotiaista alkaen

Pakkaus

Pelikortit toimitetaan valitsemassasi laatikossa stanssatulla pahvilevyllä, josta kortit irrotetaan.

Mitä tarvitaan

18 tai 36 valokuvaa
Eikö sinulla ole tarpeeksi kuvia? Lue „vinkkejä ja ideoita"

Valokuvien suositeltu vähimmäisresoluutio.

Painotulos riippuu paljolti valokuvien resoluutiosta. Suosittelemme pelikortteihin seuraavaa kuvakokoa (LxK): 803 x 803 pikseliä.

Tärkeää: Katso, että kuva on riittävän terävä, ettei se ole alivalottunut eikä siinä ole sävyvirheitä. Jos olet epävarma joidenkin kuvien laadusta, lähetä ne meille sähköpostilla ja odota vastaustamme, ennen kuin teet tilauksesi. Tarkastamme kuvasi mielellämme etukäteen.

Pelilaatikon koko

Muistipelin laatikon koko

Muistipelikorttien koko

Muistipelikorttien koko

Kortin taustapuoli

Muistipelikorttien taustapuoli

Vinkkejä ja ideoita

Vinkkejä pelin suunnitteluun

  1. Suunnittele muistipeli johonkin teemaan liittyvistä kuvista - vaikkapa syntymäpäivä-, joulu- tai ystävänpäivälahjaksi, illanistujaisiin, polttareihin tai muuhun tilaisuuteen. Ystäväsi ihastuvat taatusti!
    Toinen hieno idea: Valokuvaparipelin kuvissa perheenjäsenet: isovanhemmat, vanhemmat, veljet, siskot ja heidän kaverinsa.
  2. Kun olet ladannut kuvat järjestelmäämme, klikkaamalla niitä pääset kuva-asetuksiin. Niissä voit muuttaa korttiin tulevan kuvan rajausta; muu osa poistetaan tuotannossa. Pidä hiiren painiketta painettuna ja siirrä rajauskehystä. Näin varmistat esimerkiksi, ettei pää jää pois kuvasta. Valokuvien valinnalla päätät kuinka vaikea muistipelistä tulee. Pelikorttiparit, joiden tausta on yksivärinen, on helpompi tunnistaa kuin moniväriset ja elävätaustaiset korttiparit
Muistipeli vakiokuvilla

Hinta-laatu-vinkki

Hinta-laatu-suhteen kannalta suosittelemme 72 kortin muistipeliä. Epäiletkö, onko sinulla tarpeeksi kuvia isoon peliin. Muistipeleihin sopivat myös simpukoiden ja muiden eläinten tai kukkien kuvat. Menepä ulos ja ota muutama kuva; korteissa voi olla muutakin kuin ihmisiä.

Muistipelin strategia

Pelivinkkejä

  1. Älä käännä kortteja sattumanvaraisesti, vaan järjestyksessä. Muutoin saatat päätyä löytämään samoja kortteja useaan kertaan.
  2. Pysy rauhallisena! Asioita on vaikeampi muistaa hermostuneena: vedä syvään henkeä ja yritä keskittyä.
  3. Pelaa hitaasti äläkä yritä pysyä vastustajiesi  vauhdissa. Niin muistat paremmin jo näkemäsi kortit. Etenkin lapset pelaavat tätä peliä usein liian hätäisesti.
  4. Ole tarkkana vastustajiesi pelatessa. Usein keskitytään vain omaan peliin. 
  5. Älä koskaan käännä kahta uutta ja tuntematonta korttia. Silloin vain sattuma voi tuottaa parin.
  6. Pärjäät paremmin, kun käännät vain yhden uuden ja tuntemattoman kortin toivoen löytäväsi sille jo näkemäsi parin.

Muistipelin vaihtoehdot

36 kortin muistipeli

36 korttia

Onko siitä jo aikaa, kun viimeksi pelasit muistipeliä? Siinä tapauksessa 36 kortin muistipeli voi olla paras tapa aloittaa pelaaminen uudestaan. Huvia ja muistiharjoituksia yksilöllisellä korttipelillä. Lähde etsimään kuvapareja - yksilöllisillä motiiveilla pelistä tulee vielä hauskempi. Pienempää, 36 kortin muistipeliä voi pelata lyhyemmässäkin ajassa, vaikkapa syntymäpäiväjuhlissa ja kesällä puutarhassa tai parvekkeella.

Kaikille aivojumppaajille ja pelien ystäville, jotka eivät halua päästä liian helpolla mutta eivät myöskään joutua liian koville. Lapsille muistin harjoittaminen on helpompaa, kun korttien motiiveina on perheenjäseniä, ystäviä tai lemmikkejä. Lisäksi korttien kääntely on motoriikan harjoittelua. Sama pätee tietenkin myös ikäihmisiin.  

Syntymä- tai joululahjaksi tai muihin merkkitilaisuuksiin 36 kortin muistipeli on erinomainen.  

Ominaisuudet:

72 kortin muistipeli

72 korttia

Asian harrastajille omiaan! Muistipelien himopelaajat jakavat pöytään mieluummin 72 korttia - pöydällä on siis oltava vastaavasti kokoa. Istu alas, käy pelaamaan ja pidä aivosolusi liikkeessä! Etenkin synkkinä tai sateisina päivinä 72 kortin peli tarjoaa runsaasti viihdettä.

Ihanteellinen lahja älypäille ja aivotyön ystäville.                                                                                               

Suurempi, 72 kortin muistipeli on hinta-laatusuhteessa huippu. Vinkki: Aikuiset voivat pelata muistipeliä kaikilla korteilla; kun lapsia tulee mukaan, korttiparien määrää vähennetään. Näin pelistä on huvia koko perheelle.

Ominaisuudet:

Usein kysyttyä