Muistipeli

 • Kortit yksilöllisesti suunniteltavissa
 • Yksilöllisessä pelilaatikossa
delivery-time-truck
Arvioitu toimituspäivä:
ti, 02.07.2024 - ke, 03.07.2024
delivery-time-truck
Arvioitu toimituspäivä:
ti, 02.07.2024 - ke, 03.07.2024
Korttien määrä
delivery-time-truck
Arvioitu toimituspäivä:
ti, 02.07.2024 - ke, 03.07.2024

Tuote

Miten muistipelit onnistuvatkaan aina tekemään pysyvän vaikutuksen niin lapsiin kuin aikuisiinkin? Muistipeli omista valokuvistasi on paitsi erittäin omaperäinen lahja, se myös antaa hauskoja pelihetkiä koko perheelle. Tee oma yksilöllinen muistipelisi hetkessä. Jokainen kuva tulee automaattisesti kahdelle kortille. Pelissä on tarkoitus painaa mieleen valokuvat ja niiden parit. Säännöt ovat helpot kaikenikäisille.

Katsele rakkaita valokuviasi peliä pelattaessa

Omista kuvistasi tehdyissä pelikorteissa on hyviä ystäviä, hauskoja eläinkuvia tai läheisillesi tärkeitä paikkoja -  ja kaikki kuvat omista kuva-arkistoistasi! Näin kuvaparien etsimisestä on vieläkin enemmän huvia. Pelin pelaaminen on hieno mahdollisuus nauttia vanhoista kuvista ja palauttaa mieleen mukavia hetkiä.

Muistipelin laatikko

Näyttävä ja käytännöllinen: tukeva laatikko on paras paikka muistipelikorttien säilytykseen. Saat laatikon kanteen myös haluamasi tekstin.
Jos haluat antaa itse suunnittelemasi korttipelin lahjaksi, voit tehdä laatikosta lahjarasian käyttämällä valmiita kansimallejamme. Jo lahjan suunnittelusta on paljon huvia!  

 • Yksilöllinen pakkaus ilman lisähintaa
 • Yksilöllinen otsikko tai omistuskirjoitus
 • Laatikon väri sininen, keltainen tai punainen
 • Voit valita yhden parin kannen motiiviksi

Ikäsuositus

4-vuotiaista alkaen

Pakkaus

Pelikortit toimitetaan valitsemassasi laatikossa stanssatulla pahvilevyllä, josta kortit irrotetaan.

Mitä tarvitaan

Eikö sinulla ole tarpeeksi kuvia? Lue vinkkejä ja ideoita

Muistipelilaatikon värit
Muistipelilaatikon värit

Pelilaatikon koko:

Pelilaatikon koko

33,6 x 23,3 x 3,6 cm

Muistipelikorttien koko:

Muistipelikorttien koko

60 x 60 x 1,75 mm

Kortin taustapuoli:

Kortin taustapuoli
Vinkkejä ja ideoita

Vinkkejä ja ideoita

Valokuvien suositeltu vähimmäisresoluutio

Painotulos riippuu paljolti valokuvien resoluutiosta. Suosittelemme pelikortteihin seuraavaa vähimmäiskokoa 810 x 810 pikseliä.

Tärkeää: Muista rajata lataamasi kuva kuva-asetuksissa, jotta esim. pää ei jää pois kuvasta tai jotta kuvassa ei näy valkoisia reunoja. Voit tehdä tämän tuplaklikkaamalla kuvaa ja valitsemalla haluamasi kuva-alueen.
Varmista myös, että kuva on riittävän terävä eikä se ole alivalottunut.

Hinta-laatu-vinkki

Hinta-laatu-suhteen kannalta suosittelemme 72 kortin muistipeliä. Epäiletkö, onko sinulla tarpeeksi kuvia isoon peliin. Muistipeleihin sopivat myös simpukoiden ja muiden eläinten tai kukkien kuvat. Menepä ulos ja ota muutama kuva; korteissa voi olla muutakin kuin ihmisiä.

Vinkkejä pelin suunnitteluun

 1. Suunnittele muistipeli johonkin teemaan liittyvistä kuvista - vaikkapa syntymäpäivä-, joulu- tai ystävänpäivälahjaksi, illanistujaisiin, polttareihin tai muuhun tilaisuuteen. Ystäväsi ihastuvat taatusti!
  Toinen hieno idea: Valokuvaparipelin kuvissa perheenjäsenet: isovanhemmat, vanhemmat, veljet, siskot ja heidän kaverinsa.
 2. Kun olet ladannut valokuvasi, voit muokata kuvan rajausta tuplaklikkaamalla yksittäistä kuvaa. Näin vältät esim. sen, että päät rajautuvat pois muistikorteista.
 3. Valitut kuvat vaikuttavat muistipelin vaikeusasteeseen. Korttiparit, joiden kuvissa on suuri, yksivärinen tausta, on helpompi painaa mieleen kuin korttiparit, joiden kuvissa on paljon eri värejä ja rauhaton tausta.

 

Pelivinkkejä

Pelivinkkejä

 1. Älä käännä kortteja sattumanvaraisesti, vaan järjestyksessä. Muutoin saatat päätyä löytämään samoja kortteja useaan kertaan.
 2. Pysy rauhallisena! Asioita on vaikeampi muistaa hermostuneena: vedä syvään henkeä ja yritä keskittyä.
 3. Pelaa hitaasti äläkä yritä pysyä vastustajiesi  vauhdissa. Niin muistat paremmin jo näkemäsi kortit. Etenkin lapset pelaavat tätä peliä usein liian hätäisesti.
 4. Ole tarkkana vastustajiesi pelatessa. Usein keskitytään vain omaan peliin. 
 5. Älä koskaan käännä kahta uutta ja tuntematonta korttia. Silloin vain sattuma voi tuottaa parin.
 6. Pärjäät paremmin, kun käännät vain yhden uuden ja tuntemattoman kortin toivoen löytäväsi sille jo näkemäsi parin.

Muistipelin vaihtoehdot

36 korttia

36 korttia

Onko siitä jo aikaa, kun viimeksi pelasit muistipeliä? Siinä tapauksessa 36 kortin muistipeli voi olla paras tapa aloittaa pelaaminen uudestaan. Huvia ja muistiharjoituksia yksilöllisellä korttipelillä. Lähde etsimään kuvapareja - yksilöllisillä motiiveilla pelistä tulee vielä hauskempi. Pienempää, 36 kortin muistipeliä voi pelata lyhyemmässäkin ajassa, vaikkapa syntymäpäiväjuhlissa ja kesällä puutarhassa tai parvekkeella.

Kaikille aivojumppaajille ja pelien ystäville, jotka eivät halua päästä liian helpolla mutta eivät myöskään joutua liian koville. Lapsille muistin harjoittaminen on helpompaa, kun korttien motiiveina on perheenjäseniä, ystäviä tai lemmikkejä. Lisäksi korttien kääntely on motoriikan harjoittelua. Sama pätee tietenkin myös ikäihmisiin.  

Syntymä- tai joululahjaksi tai muihin merkkitilaisuuksiin 36 kortin muistipeli on erinomainen.  

Ominaisuudet:

 • viihdyttävä ja suhteellisen vaativa
 • vaikeusaste: keskivaikea
 • muistinharjoitusaste: kohtalainen
72 korttia

72 korttia

Asian harrastajille omiaan! Muistipelien himopelaajat jakavat pöytään mieluummin 72 korttia - pöydällä on siis oltava vastaavasti kokoa. Istu alas, käy pelaamaan ja pidä aivosolusi liikkeessä! Etenkin synkkinä tai sateisina päivinä 72 kortin peli tarjoaa runsaasti viihdettä.

Ihanteellinen lahja älypäille ja aivotyön ystäville.                                                                                               

Suurempi, 72 kortin muistipeli on hinta-laatusuhteessa huippu. Vinkki: Aikuiset voivat pelata muistipeliä kaikilla korteilla; kun lapsia tulee mukaan, korttiparien määrää vähennetään. Näin pelistä on huvia koko perheelle.

Ominaisuudet:

 • innostava ja haastava
 • vaikeusaste: vaikea
 • muistinharjoitusaste: suuri
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Yksilöllinen muistipeli

Yksilöllinen muistipeli

Muistipeli on yksi tunnetuimmista peleistä, ja sitä on pelattu jo vuosikymmenten ajan. Yleensä muistipelin kortteihin on painettu kuvia eläimistä, autoista, sarjakuvahahmoista tai nähtävyyksistä. Jos haluat itse suunnitella oman muistipelisi, me tarjoamme tähän mahdollisuuden. Yksilöllisesti suunnitellussa muistipelissä voit käyttää omia ideoitasi ja omia kuviasi. Näin saat juuri sellaisen muistipelin kuin haluat.

Muistipelin suunnittelu on todella helppoa, ja se kestää vain muutaman minuutin: suunnittele pelikortit ja pelin laatikko, esikatsele 3D-näkymässä, syötä osoitetietosi, valitse maksutapa, tarkista tilauksen yhteenveto ja tee sitova tilaus. Tämän jälkeen suunnittelemasi muistipeli siirtyy painatukseen. Muista myös, että yksilöllinen muistipeli on mainio lahja niin lapsille kuin aikuisille!

yksilöllisesti suunniteltava muistipelimme

Miten yksilöllisesti suunniteltava muistipelimme eroaa muista muistipeleistä?

 • Yksilöllisiin pelikortteihin voit ensinnäkin valita omia kuvia. Lisäarvoa muistipeliin puolestaan antaa yksilöllinen laatikko. Näin ollen et siis valitse vain muistipelin kortteja, vaan voit suunnitella myös pelikorttien säilytyslaatikon. Sinun ei tarvitse taistella säilytyspussien, teipillä kiinnitettyjen säilytysrasioiden tai -laatikoiden kanssa, vaan korttisi ovat tallessa peleille tyypillisessä tukevassa, kuvallisessa laatikossa.
 • 15 vuoden takuu: Haluamme, että olet täysin tyytyväinen suunnittelemaasi muistipeliin – vielä vuosienkin jälkeen. Tyytyväisyyteesi vaikuttaa toimitusajan ja hinnan lisäksi varmasti myös muistipelin laatu. Pelikorttien mitat ovat 6 x 6 cm, joten ne ovat tavallisia kortteja hieman suuremmat ja soveltuvat siten erinomaisesti pelaamiseen. Kortit valmistetaan laadukkaasta pahvista, ja niiden reunat on stanssattu. Kevyesti pyöristettyjen kulmien ansiosta kortit ovat miellyttävät kädessä. 15 vuoden laatulupauksemme kattaa niin painatuksen, pahvin kuin myös laminoinnin kestävyyden.