Company building - myphotopuzzle.co.uk

Yritys

puzzle & play GmbH on yritys Saksan Altenstadt an der Waldnaabissa. Erikoisosaajista koostuva tiimi ylläpitää verkkosivustoamme puzzleyou.fi ja huolehtii asiakkaistamme.

Vakiopalapelien motiivien kirjo on lähes loputon, mutta yksilöllisen palapelin teettäminen omasta kuvasta – ja vielä kohtuuhintaan – oli jotain aivan uutta. Niinpä puzzle & play GmbH:n toimitusjohtaja Franz Trescher  ryhtyi tuumasta toimeen. Yhdessä alaistensa kanssa hän suunnitteli uuden valmistusmenetelmän, jonka tuloksena syntyvät palapelit ovat mitä parhainta laatua, mutta myös hinnaltaan houkuttelevia.

Palapelimotiivit painetaan 2,2 mm paksulle palapelikartongille ajanmukaisella digipainotekniikalla. Motiivi laminoidaan erikoisliimalla, joka suojaa valokuvapalapeliä sormenjäljiltä, naarmuilta, haalistumiselta ja vesipisaroilta. Lopuksi palapelit stanssataan paloiksi ja pakataan ensin muovipussiin ja sitten kartonkilaatikkoon. Nämä yksilölliset palapelilaatikot valmistetaan yhtä huolellisesti kuin palapelitkin. Yhtä tärkeä kuin itse palapeli on myös mutkaton tilausprosessi. Juuri siihen olemme päässeet.

Tuotteemme

Valmistamme yksilölliset valokuvatuotteet sivustollemme lataamistasi valokuvista. Tuotevalikoimamme kattaa

Valokuvatuotteemme ovat erinomainen lahja eri tilanteisiin, kuten esimerkiksi syntymäpäiville, häihin, jouluksi tai pääsiäiseksi, tai vain huomaavaisuus läheiselle ihmiselle.