Tietosuoja / Tietosuojaseloste

Kiitokset mielenkiinnostasi verkkokauppaamme kohtaan. Yksityisyytesi suojaaminen on meille erittäin tärkeää. Seuraavassa kerromme, kuinka käsittelemme tietojasi.

Käyttötiedot ja isännöinti

Voit käydä verkkosivustoillamme paljastamatta henkilökohtaisia tietoja. Joka kerta sivustollamme käytäessä verkkopalvelin tallentaa automaattisesti vain palvelimen lokitiedoston, joka sisältää haetun tiedoston nimen, kävijän IP-osoitteen, käynnin päivämäärän ja kellonajan, siirretyn datan määrän ja palveluntarjoajan, jonka kautta sivustolle on tultu (käyttötiedot). Näitä  lokitiedostoja analysoidaan yksinomaan verkkosivuston ongelmattoman käytön turvaamiseen ja palvelujemme parantamiseen. Näin suojaamme ensisijaisia oikeutettuja etujamme tarjoamamme asianmukaiseen esittämiseen yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti. Kaikki lokitiedostot poistetaan viimeistään 10 vuorokauden kuluttua sivustollamme käynnin päättymisestä.

Kolmansien osapuolten isännöintipalvelut

Pestaamanamme tietojenkäsittelijänä kolmas osapuoli tarjoaa meille isännöinti- ja verkkosivustopalveluja. Näin suojaamme muiden edut syrjäyttävää oikeutettua etuamme tarjoamamme esittelyyn. Kaikki tämän verkkosivuston tai verkkokaupan lomakkeiden käytön yhteydessä kerättävä, jäljempänä selostettu tieto käsitellään tämän palveluntarjoajan palvelimilla. Muilla palvelimilla tietoja käsitellään vain tässä selosteessa kuvatusti.
Palveluntarjoaja ja sen palvelimet sijaitsevat jossakin Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen maassa.

Tietojen keruu ja käyttö sopimuksen käsittelyssä

Keräämme henkilötietojasi, kun annat ne meille vapaaehtoisesti tehdessäsi tilausta tai ottaessasi meihin yhteyttä (esim. yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla). Pakolliset kentät on merkitty ja niiden tietoja tarvitaan tilauksesi tai yhteydenottosi käsittelyyn. Ilman näitä tietoja et voisi tehdä tilausta tai lähettää yhteydenottoasi. Kulloisestakin tekstikentästä ilmenee, mitä tietoja kerätään. Käytämme antamiasi tietoja yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaisesti tilauksesi ja kyselyjesi käsittelyyn. Kun tilauksen käsittely on saatu päätökseen tai kun olet poistanut asiakastilisi, tietojesi käsittelyä rajoitetaan ja ne poistetaan vero- ja kauppaoikeudellisten säilytysaikojen umpeuduttua, paitsi jos olet nimenomaan hyväksynyt tietojesi pidempiaikaisen käytön tai jos me olemme pidättäneet oikeuden tietojesi käyttämiseen edellä mainittujen säilytysaikojen umpeuduttua. Tällaisen oikeuden edellytys on sen lainmukaisuus ja siitä ilmoittaminen tässä selosteessa.

Tietojen luovuttaminen

Sopimuksen täytäntöönpanemista varten luovutamme tietosi tavaran toimituksesta vastaavalle yritykselle yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaisesti, jos se on tarpeen tilattujen tavaroiden toimittamiseksi. Tilausta tehdessäsi valitsemastasi maksupalvelujen tarjoajasta riippuen luovutamme keräämämme maksutiedot maksujen käsittelyä varten maksusta vastaavalle luottolaitokselle tai valitsemallemme maksupalvelujen tarjoajalle tai valitulle maksupalvelulle. Joissakin tapauksissa myös valitut maksupalvelun tarjoajat keräävät itse näitä tietoja, jos luot niille asiakastilin. Siinä tapauksessa joudut kirjautumaan omilla tunnuksillasi maksupalvelun tarjoajan sivustolle tilausta tehdessäsi. Tällöin sovelletaan kyseisen maksupalvelun tarjoajan tietosuojaselostetta.

Tietojen siirto kuriirille

Jos tilausta tehdessäsi tai sen jälkeen olet antanut meille siihen nimenomaisen luvan (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukainen suostumus), luovutamme sähköpostiosoitteesi valitulle tavarankuljettajalle, jotta tämä voi ottaa sinuun yhteyttä toimituksesta ilmoittamiseksi tai sen yksityiskohtien selvittämiseksi.
Voit perua suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä viestin alempana mainitulla yhteydenottotavalla tai ilmoittamalla siitä suoraan tavarankuljettajalle alempana mainituilla yhteystiedoilla. Kun olet peruuttanut suostumuksesi, poistamme tähän tarkoitukseen ilmoitetut tiedot, ellet nimenomaisesti anna suostumusta tietojesi käyttöön jatkossa tai me pidätämme oikeuden henkilötietojesi pidempiaikaiseen käyttöön lain sallimassa määrin ja lain sallimalla tavalla. Ilmoitamme tällaisesta käytöstä tässä selosteessa.

United Parcel Service Deutschland S.à r.l. & Co. OHG
Görlitzer Straße 1
41460 Neuss, Saksa

DHL Paket GmbH
Sträßchensweg 10
53113 Bonn, Saksa

Sähköpostiuutiskirje ja mainosposti

Sähköpostimainonta ilman uutiskirjeen tilausta ja vastustamisoikeus
Jos saamme sähköpostiosoitteesi tuotteen myynnin tai palvelun yhteydessä etkä ole sitä vastustanut, pidätämme oikeuden lähettää sähköpostitse tarjouksia valikoimiemme samantyyppisistä tuotteista vilpillistä kilpailua koskevan Saksan lain UWG 7 osan 3 pykälän perusteella.
Näin suojaamme muiden edut syrjäyttävää oikeutettua etuamme (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta) mainostaa tarjoamaamme asiakkaille.
Voit kieltää sähköpostiosoitteesi käytön tähän tarkoitukseen milloin tahansa lähettämällä viestin alla mainituilla yhteydenottomahdollisuuksilla tai käyttämällä kaikissa uutiskirjeissä olevaa linkkiä. Tästä ei aiheudu muita kustannuksia kuin tiedonsiirron peruskulut.
Uutiskirjeen lähettää puolestamme ulkopuolinen palveluntarjoaja. Luovutamme tälle tietojenkäsittelijälle sähköpostiosoitteesi tähän tarkoitukseen. Tämä palveluntarjoaja sijaitsee jossakin Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen maassa.

Mainonta postitse ja vastustamisoikeus

Pidätämme myös oikeuden käyttää etu- ja sukunimeäsi ja postiosoitettasi omiin mainostarkoituksiimme, esim. tarjousten ja tuoteinformaation lähettämiseen postitse. Näin suojaamme muiden edut syrjäyttävää oikeutettua etuamme (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan) tarjoamamme mainostamiseen asiakkaille.
Tämän mainospostin käsittelee puolestamme ulkopuolinen palveluntarjoaja, jolla luovutamme tietosi. Voit milloin tahansa kieltää tietojesi tallentamisen ja käytön näihin tarkoituksiin lähettämällä viestin alla mainituilla yhteydenottomahdollisuuksilla.

Tietojen käyttö maksujen käsittelyyn

Henkilötietojen käyttö maksettaessa Klarna-laskulla
Jotta sinulle voidaan tarjota Klarnan maksutapoja, välitämme sinusta tietoa Klarnalle, kuten yhteystietosi ja tiedot tilauksesta, jotta Klarna voi arvioida, voidaanko sinulle tarjota eri maksutapoja, ja tarjota sinulle sopivat maksutavat.

Löydät lisätietoa Klarnasta täältä. Henkilötietojasi käsitellään soveltuvan tietosuojalainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Trusted Shops Trustebadge

Sivustollamme on Trusted Shops Trustbadge, jotta voimme näyttää Trusted Shops ‑arvosteluja ja tarjota Trusted Shops ‑tuotteita tilauksen tehneille ostajille. Näin suojaamme muiden edut syrjäyttäviä oikeutettuja etujamme (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta) tarjoamamme parhaaseen mahdolliseen markkinointiin. Trustbadgen ja sen yhteydessä mainostetut palvelut tarjoaa Trusted Shops GmbH, Subbelrather Str., Köln, Saksa.
Kun Trustebadge-merkkiä klikataan, verkkopalvelin tallentaa automaattisesti palvelimen lokitiedoston, joka sisältää mm. IP-osoitteesi, klikkauksen päivämäärän ja kellonajan, siirretyn tiedon määrän ja käyttämäsi internetpalveluntarjoajan (käyttötiedot). Näitä tietoja ei analysoida ja ne korvataan automaattisesti uudemmilla tiedoilla viimeistään 7 vuorokauden kuluttua sivustolta poistuttuasi.
Muita henkilötietoja siirretään Trusted Shopsille vain, jos olet antanut siihen luvan tai olet päättänyt käyttää Trusted Shops ‑tuotteita saatuasi tilauksesi valmiiksi tai jos olet jo rekisteröitynyt. Siinä tapauksessa sovelletaan sinun ja Trusted Shopsin välistä sopimusta.

Evästeet ja verkkoanalyysi

Käytämme sivustollamme nk. evästeitä tehdäksemme sivustollamme käynnin houkuttelevammaksi ja voidaksemme tarjota tiettyjä toimintoja tai esittää sopivia tuotteita. Lisäksi käytämme niitä markkinatutkimustarkoituksiin. Näin suojaamme muiden edut syrjäyttävää oikeutettua etuamme (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artikla 1 kohta f alakohta) tarjoamamme parhaaseen mahdolliseen esittämiseen. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallentuvat automaattisesti käyttämällesi laitteelle. Osa käyttämistämme evästeistä poistetaan selainistunnon päätyttyä eli sulkiessasi selaimen (nk. istuntokohtaiset evästeet). Toiset evästeet taas pysyvät laitteellasi, ja niillä pystymme tunnistamaan selaimesi, kun käyt sivustollamme seuraavan kerran (pysyvät evästeet). Evästeiden säilytysajan näet selaimesi evästeasetuksista. Voit määrittää selainasetukset siten, että saat ilmoituksen evästeiden asettamisesta ja voit päättää yksilöllisesti hyväksytkö vai kiellätkö ne tiettyihin tarkoituksiin tai yleisesti. Evästeiden hallinta vaihtelee selaimesta toiseen. Siitä on tietoa kunkin selaimen ohjevalikossa. Sieltä löydät ohjeet evästeasetusten muuttamiseen. Eri selainten evästeasetukset löydät seuraavista linkeistä:                                                                                     
Internet Explorer™
Firefox™
Chrome™
Safari™
Opera™

Ellei evästeitä hyväksytä, verkkosivustomme toiminnot saattavat olla käytössä vain rajoitetusti.

Google Analytics verkkoanalyysitarkoituksiin

Jos olet hyväksynyt sen yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti, verkkosivustollamme käytetään Google (Universal) Analytics ‑verkkoanalyysipalvelua, jonka tarjoaja on Google LLC (www.google.com). Näin suojaamme muiden edut syrjäyttävää oikeutettua etuamme tarjoamamme parhaaseen mahdolliseen esittämiseen. Google Analytics 360 käyttää menetelmiä, joilla voidaan analysoida verkkosivustojemme käyttöä, esimerkiksi evästeitä. Automaattisesti kerätty tieto verkkosivustomme käytöstä siirretään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin, missä se tallennetaan. Käyttämällä verkkosivustollamme IP-anonymisointia IP-osoite lyhennetään Euroopan unionin tai muiden Euroopan talousalueen jäsenvaltioiden alueella ennen sen siirtämistä. Vain poikkeustapauksissa täydellinen IP-osoite siirretään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä. Selaimesi Google Analyticsin yhteydessä siirtämää anonyymiä IP-osoitettasi ei yhdistetä Googlen muihin tietoihin.
Google LLC:n päämaja on Yhdysvalloissa ja se on sertifioitu EU:n ja Yhdysvaltain välisen Privacy Shield ‑sopimuksen mukaisesti. Voimassa olevan sertifikaatin näet täältä. Tämän Yhdysvaltain ja Euroopan komission välisen sopimuksen perusteella Komissio on todennut Privacy Shield ‑sertifioitujen yritysten riittävän tietosuojatason.
Voit estää Googlea keräämästä evästeen tuottamia, verkkosivuston käyttöä koskevia tietojasi (IP-osoite mukaan lukien) ja käsittelemästä näitä tietoja, kun lataat ja asennat seuraavasta linkistä löytyvän selainlaajennuksen. Selainlaajennuksen sijasta voit myös klikata tätä linkkiä ja estää tietojesi keräämisen tällä verkkosivustolla Google Analytics ‑palvelua varten. Laitteellesi tallennetaan tätä varten kieltoeväste. Jos poistat evästeet, linkkiä on klikattava uudelleen.

Mainonta markkinointiverkostojen kautta

Google Adwords Conversion Tracking
Käytämme Google Adwords ‑palvelua verkkosivustomme mainostamiseen Googlen hakutuloksissa ja kolmansien osapuolien verkkosivustoilla. Kun käyt verkkosivustollamme, Google käyttää nk. remarketing-evästettä, joka automaattisesti käyttää pseudonymisoitua evästetunnusta ja mahdollistaa kiinnostuksen kohteisiin perustuvan mainonnan niiden verkkosivujen perusteella, joilla olet käynyt. Näin suojaamme oikeutettuja etujamme (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta) verkkosivustomme parhaaseen mahdolliseen markkinointiin.
Tietojen muuta käsittelyä tapahtuu vain, jos olet hyväksynyt sen, että Google yhdistää verkko- ja sovellusselaushistoriasi Google-käyttäjätiliisi ja käyttää tietojasi tältä tililtä verkossa näkemäsi mainonnan yksilöllistämiseen. Jos näin on ja olet kirjautuneena Googleen käydessäsi verkkosivustollamme, Google käyttää tietojasi yhdessä Google Analytics -tietojen kanssa kohderyhmälistojen luomiseen ja määrittämiseen monikanavaista markkinointia varten. Tätä varten Google yhdistää henkilötietosi väliaikaisesti Google Analytics -tietoihin kohderyhmien luomiseksi.
Google AdWords Remarketing -palvelun tarjoaja on Google LLC (www.google.com). Google LLC:n päämaja on Yhdysvalloissa ja se on sertifioitu EU:n ja Yhdysvaltain välisen Privacy Shield ‑sopimuksen mukaisesti. Voimassa olevan sertifikaatin näet täältä. Tämän Yhdysvaltain ja Euroopan komission välisen sopimuksen perusteella Komissio on todennut Privacy Shield ‑sertifioitujen yritysten riittävän tietosuojatason.
Voit poistaa remarketing-evästeen käytöstä tällä linkillä. Voit myös ottaa yhteyttä Digital Advertising Alliance -järjestöön ja saada sieltä ohjeita evästeasetuksista.

Sosiaalisen median lisäosat

Youtuben videolisäosat
Verkkosivustollamme omaa sisältöämme (ja tarvittaessa kolmansien osapuolien sisältöä) yhdistetään Youtuben videolisäosiin. Tämän sisällön tarjoaja on Google LLC ("palveluntarjoaja"). Youtuben ylläpitäjä on Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google").
Verkkosivustoomme yhdistetyt Youtube-videot aktivoidaan laajemmissa tietosuoja-asetuksissa. Se tarkoittaa, ettei YouTube kerää eikä tallenna tietoja verkkosivustolla kävijöistä, elleivät nämä katso videoita. Yhdistämällä videoita verkkosivustoomme suojaamme muiden edut syrjäyttäviä oikeutettuja etujamme (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta) tarjoamamme parhaaksi mahdolliseksi esittämiseksi.
Palveluntarjoajien suorittaman tietojen keruun ja käsittelyn sekä niiden käytön tarkoitus ja laajuus sekä asianmukaiset oikeutesi ja asetusmahdollisuudet yksityisyytesi suojaamiseksi ilmenevät Googlen tietosuojaselosteesta.

Arvostelupyyntöjen muistutukset sähköpostilla

Trusted Shops -arvioinnin muistutukset
Jos olet antanut meille nimenomaisen luvan vilpillistä kilpailua koskevan Saksan lain UWG 7 osan 3 pykälän mukaisesti tilausta tehdessäsi tai sen jälkeen, lähetämme sähköpostiosoitteesi Trusted Shops GmbH:lle, Subbelrather Straße 15c, 50823 Köln, Saksa, jotta tämä voi muistuttaa sinua sähköpostitse arvostelupyynnöstä. Tämän luvan voi perua milloin tahansa lähettämällä viestin alla mainituilla yhteystiedoilla tai suoraan Trusted Shopsille.

Yhteydenottomahdollisuudet ja oikeutesi

Rekisteröitynä sinulla on seuraavat oikeudet:

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi keräämisestä, käsittelystä tai käytöstä tai jos haluat saada tietoja, korjauttaa, rajoittaa pääsyä tai poistattaa tietoja tai perua tietojen tietynlaista käyttöä koskien antamasi suostumuksen tai kiellon, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme:

puzzle & play GmbH
Matthias Weiss
Auf der Haide 2
92665 Altenstadt
Saksa
privacy@puzzleyou.fi

Oikeus vastustaa käsittelyä

Kun käsittelemme henkilötietoja edellä kuvatulla tavalla muiden edut syrjäyttävien oikeutettujen etujemme suojaamiseksi, voit vastustaa tätä käsittelyä tulevaisuudessa. Jos tietoja käsitellään suoramarkkinointiin, voit käyttää tätä mahdollisuutta milloin tahansa edellä kuvatulla tavalla. Jos käsittely tapahtuu muihin tarkoituksiin, sinulla on oikeus vastustaa käsittelyä vain henkilökohtaiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella.
Jos olet käyttänyt vastustamismahdollisuutta, emme enää käsittele henkilötietojasi näihin tarkoituksiin, ellemme voi osoittaa pakottavia, suojelemisen arvoisia ja sinun etusi, oikeutesi ja vapautesi syrjäyttäviä syitä käsittelyyn, tai jos käsittely on tarpeen oikeudellisten vaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.