Suunnittele nyt valokuvapalapeli pääsiäiseksi

Ikuista kauneimmat hetket valokuvapalapeliin pääsiäisen kunniaksi

Suunnittele nyt valokuvapalapeli pääsiäiseksi

delivery-time-truck
Arvioitu toimituspäivä:
ma, 29.07.2024 - ti, 30.07.2024
Suunnittele nyt valokuvapalapeli pääsiäiseksi
Palojen määrä
Yli 2 miljoonaa tyytyväistä asiakasta

 Yli 2 miljoonaa tyytyväistä asiakasta

Tilaus tänään, lähetys huomenna

Tilaus tänään, lähetys huomenna!

Ensiluokkainen laatu ja 15 vuoden takuu

Ensiluokkainen laatu ja 15 vuoden takuu

Yli 2 miljoonaa tyytyväistä asiakasta

Yli 2 miljoonaa tyytyväistä asiakasta

Tilaus tänään, lähetys huomenna

Tilaus tänään, lähetys huomenna

Ensiluokkainen laatu ja 15 vuoden takuu

Ensiluokkainen laatu ja 15 vuoden takuu

Palapelit pääsiäiseksi lapsille ja aikuisille

Hiljalleen aurinko alkaa jo lämmittämään, räystäiltä tippuu vettä ja kevään varma merkki pääsiäinen on jo ovella... Mutta sinulta puuttuu vielä lahjaidea pääsiäiseksi. Inspiroidu nyt puzzleYOU:n pääsiäislahjaideoista ja suunnittele valokuvapalapeli lapselle tai aikuiselle.

Suunnittele lapselle palapeli pääsiäiseksi

Jos haluat hankkia pääsiäiseksi palapelin lapselle, suosittelemme valitsemaan jonkin lapsille tarkoitetuista palapeleistämme. Ne sopivat mainiosti lahjaksi lapsille, sillä ne tarjoavat tuplasti iloa. Lapsen oma kuva palapelissä on jo itsessään lapselle mieluista, mutta kun hän on ikuistettu palapeliin yhdessä lempisankarinsa kanssa, on lapsen ilo taattu! Yksisarvis-, dinosaurus- tai paloautoaiheinen palapeli on mainio pääsiäislahja, joka tuo hymyn taatusti lapsen huulille!

Lapsille tarkoitetut puzzleYOU-palapelit täyttävät lelustandardin tiukat vaatimukset, eivätkä ne sisällä terveydelle haitallisia aineita. Kestävän palapelipahvin ansiosta palapeli tarjoaa hauskaa puuhaa myös lapsille, joiden motoristiset taidot eivät ole vielä täysin kehittyneet.  Noin alle 11-vuotiaille lapsille suosittelemme valitsemaan 48, 100 tai 200 palan palapelin lapsille.

Jos haluat hankkia pääsiäiseksi palapelin lapselle, suosittelemme valitsemaan jonkin lapsille tarkoitetuista palapeleistämme. Ne sopivat mainiosti lahjaksi lapsille, sillä ne tarjoavat tuplasti iloa. Lapsen oma kuva palapelissä on jo itsessään lapselle mieluista, mutta kun hän on ikuistettu palapeliin yhdessä lempisankarinsa kanssa, on lapsen ilo taattu! Yksisarvis-, dinosaurus- tai paloautoaiheinen palapeli on mainio pääsiäislahja, joka tuo hymyn taatusti lapsen huulille!  ...näytä lisää ...näytä vähemmän

Lapsille tarkoitetut puzzleYOU-palapelit täyttävät lelustandardin tiukat vaatimukset, eivätkä ne sisällä terveydelle haitallisia aineita. Kestävän palapelipahvin ansiosta palapeli tarjoaa hauskaa puuhaa myös lapsille, joiden motoristiset taidot eivät ole vielä täysin kehittyneet.  Noin alle 11-vuotiaille lapsille suosittelemme valitsemaan 48, 100 tai 200 palan palapelin lapsille.

Pääsiäislahjat jokaiseen budjettiin

Pääsiäislahjat jokaiseen budjettiin

Suklaamunat ja -puput ovat pääsiäisen kestosuosikkeja. Myös keväinen kukkakimppu ja pääsiäiskortti ilahduttavat aina. Mutta entä jos haluat antaa pääsiäislahjaksi jotain todella erityistä? Jos suklaapuput ja -munat eivät tunnu omalta, meiltä löydät täydellisen lahjan pääsiäiseksi. Valokuvapalapelimme voit suunnitella luovasti omien toiveidesi mukaan, ja palapelilaatikkoon voit halutessasi lisätä oman pääsiäistervehdyksesi.

Entä paljonko tällainen lahja saa sitten maksaa? Pääsiäislahja ei useinkaan ole kovin kallis, pieni huomionosoitus riittää hyvin. Valikoimastamme löytyy useita eri palapelikokoja, ja yksilöllisen valokuvapalapelin saatkin Jo hintaan 22,99 € .

Palojen määrä
Palojen määrä
Pääsiäislahjat jokaiseen budjettiin
Muistipeli pääsiäiseksi

Muistipeli pääsiäiseksi: Hauskaa puuhaa pääsiäispyhiin

Jos lahjan saaja tykkää mieluummin pelien pelaamisesta kuin palapelien kokoamisesta, on muistipeli hauska lahja pääsiäiseksi. Tässä yksilöllisessä lahjassa tuot valokuvasi esille erityisellä tavalla. Voit valita muistipeliin joko 36 tai 72 korttia eli joko 18 tai 36 korttiparia.

Pääsiäislahjaksi tarkoitetun muistipelin kuviksi soveltuvat mitä erilaisimmat kuvat. Voit käyttää esimerkiksi kuvia perheenjäsenistä tai ystävistä. Myös hauskat kuvat omista lemmikeistäsi, itsestäsi ja kumppanistasi tai vaikkapa lapsuuskuvat sisaruksistasi sopivat muistipeliin mainiosti. Anna luovuudelle vapaat siivet ja suunnittele ainutlaatuinen pääsiäisyllätys!

Palapelikehykset

Palapelikehykset

Laadukkaat palapelikehyksemme tekevät yksilöllisestä valokuvapalapelistä kauniin sisustusesineen. Palapelin asettaminen kehyksiin on todella helppoa, ja voit ripustaa valmiin valokuvapalapelin hetkessä seinälle. Kehyksemme on suunniteltu tarkasti valmistamillemme palapeleille, ja kehyksiä on saatavana jokaiselle palapelikoolle.

  • valmistettu laadukkaasta alumiinista
  • millimetrin tarkasti ja erityisesti palapelejämme varten valmistettu
  • toimitetaan hyvin pakattuna

Jo hintaan 29,99 €

Lahjaideoita pääsiäiseksi