Peruuttamisohje ja peruuttamislomake
Kuluttajalla on peruuttamisoikeus seuraavin edellytyksin, kun kuluttaja on luonnollinen henkilö, joka suorittaa oikeustoimen, jonka ei voida katsoa liittyvän hänen elinkeinotoimintaansa tai itsenäisen ammatin harjoittamiseen.

A. Peruuttamisohje

Peruuttamisoikeus

Sinulla on oikeus perua tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.
Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun sinä tai osoittamasi kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja, on saanut viimeisen tavaran fyysisesti haltuunsa.
Peruuttamisoikeutta käyttääksesi sinun on ilmoitettava meille (puzzleYOU GmbH, Auf der Haide 2, 92665 Altenstadt an der Waldnaab, Saksa, puh.+49 (0) 9602 / 94419-0, faksi: +49 (0) 9602 / 94419-10, s-posti: service@puzzleyou.fi) tämän sopimuksen peruuttamisesta yksiselitteisellä ilmoituksella (esim. kirjeellä postitse, faksilla tai sähköpostilla). Voit käyttää liitteenä olevaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.
Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisen määräajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutat tämän sopimuksen, palautamme sinulle kaikki suorittamasi maksut, myös toimituskulut (paitsi lisäkuluja siitä, että olet valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viipymättä ja viimeistään 14 päivän kuluttua siitä, kun vastaanotimme tämän sopimuksen peruuttamista koskevan ilmoituksesi. Palautamme maksun samalla maksutavalla, jota itse käytit alkuperäisessä liiketoimessa, ellei muusta ole nimenomaan sovittu. Maksun palautuksesta ei aiheudu sinulle kuluja. Meillä on oikeus pidättäytyä maksun palautuksesta, kunnes tavarat on palautettu meille tai kunnes olet todistettavasti osoittanut lähettäneesi tavarat takaisin, riippuen siitä, kumpi näistä ajankohdista on aikaisempi.
Sinun on lähetettävä tai luovutettava tavarat viipymättä ja viimeistään 14 päivän kuluttua siitä, kun ilmoitit meille tämän sopimuksen peruuttamisesta. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetät tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.
Sinä vastaat tavaroiden palauttamisesta aiheutuvista välittömistä kustannuksista.
Olet velvollinen korvaamaan vain sellaisen tavaroiden arvon alentumisen, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Peruuttamisoikeuden poissulkeminen ja ennenaikainen päättyminen

Peruuttamisoikeus ei koske sellaisten tavaroiden toimitusta koskevia sopimuksia, jotka eivät ole esivalmistettuja ja joiden valmistamiseksi kuluttajan yksilöllinen valinta tai päätös on ollut ratkaiseva tai jotka on selvästi räätälöity kuluttajan henkilökohtaisten tarpeiden mukaan.

B. Peruuttamislomake

Jos haluat peruuttaa sopimuksen, täytä tämä lomake ja lähetä se meille.

puzzleYOU GmbH
Auf der Haide 2
92665 Altenstadt an der Waldnaab
Saksa
faksi: +49 (0) 9602 / 94419-10
s-posti: service@puzzleyou.fi

Ilmoitan/ilmoitamme (*), että haluan/haluamme (*) peruuttaa tekemäni/tekemämme (*) sopimuksen, joka koskee seuraavien tavaroiden toimittamista (*) / seuraavan palvelun suorittamista (*)
_______________________________________________________
_______________________________________________________
Tilauspäivä (*) ____________ / Vastaanottopäivä (*) __________________
________________________________________________________
Kuluttajan nimi / Kuluttajien nimet
________________________________________________________
Kuluttajan osoite / Kuluttajien osoitteet
________________________________________________________
Kuluttajan allekirjoitus / Kuluttajien allekirjoitukset (vain jos lomake täytetään paperimuodossa)
_________________________
Päiväys
(*) Tarpeeton yliviivataan