Oma tuotanto

Oma tuotanto

Meille on tärkeää, että valokuvapalapelimme ja pelimme tarjoavat hauskoja hetkiä. Saavuttaaksemme tämän tavoitteen panostamme laatuun. Tuotelupauksemme on siksi seuraava: suuri valikoima parasta laatua. Tämän eteen teemme päivittäin töitä. Strategiaamme kuuluu Premium-tuotteiden valmistus omassa tuotannossa. Vain siten voimme itse määrittää yksilöllisten tuotteidemme laadun alusta alkaen – ja tämän voi kokea palapeliä koottaessa ja pelattaessa. Luotamme laatuumme niin paljon, että tarjoamme 15 vuoden takuun. Myös työhönsä sitoutuneet työntekijämme ovat asiakkaidemme tyytyväisyyden tae. Olipa kyse tuotekehityksessä, tuotannossa, laaduntarkastuksessa tai lähetyksessä työskentelevistä työntekijöistä, he kaikki noudattavat korkeita standardejamme.

Yksilölliset valokuvalahjat
Palapelin leikkaustyökalu

Tuotekehitys

Jokainen tuote alkaa ideasta. Suunnittelemme ja valmistamme uudenlaisia tuotteita sekä kehitämme jo olemassa olevia tuotteita. Tässä keskeisessä asemassa ovat asiakkaiden tarpeet ja markkinatrendien tunnistaminen. Myös omalla tuotannolla on tärkeä rooli, sillä vain oman tuotannon ansiosta voimme reagoida riittävän nopeasti muuttuviin olosuhteisiin. Tuoteideoiden toteutuksesta vastaa tiimi, joka koostuu projektipäälliköistä, suunnittelijoista ja laatupäälliköistä. Tuotteen ominaisuuksia määrittäessämme tuotteen ulkonäkö, kosketustuntuma ja pitkäikäisyys ovat keskeisiä asioita. Meidän on huomioitava myös kansainväliset erikoisuudet ja vaatimukset, sillä toimitamme tuotteitamme 19 eri Euroopan maahan sekä Kanadaan ja Yhdysvaltoihin.

Tuotantoprosessi

Palapelien valmistus ei ole niin helppoa, kuin voisi kuvitella. Se vaatii paljon tietotaitoa materiaalin ominaisuuksista sekä pahvin, paperin ja liimojen työstöstä. Erityisesti ympäristön lämpötila ja ilmankosteus ovat keskeisiä tuotantoon vaikuttavia tekijöitä, mutta käytännössä niiden hallinta ei aina ole helppoa. Käyttämämme moderni digipaino ja käsin valmistetut leikkaustyökalut takaavat puolestaan sen, että palapeli tuottaa iloa useiden vuosien ajan.   
Mutta miten yksilöllinen valokuva päätyy valokuvapalapeliin? Ensiksi kuva painetaan erityiselle valokuvapaperille. Sen jälkeen tämä paperi liimataan yksilöllisesti suunnitellulle palapelipahville. Sitten yksittäiset palapelin palat leikataan yli tuhat kiloa painavalla leikkaustyökalulla. Erityinen erottelukone erottelee palat toisistaan ja lopuksi palapelin palat pakataan erillisellä tuotantoväylällä valmistettuun yksilölliseen palapelilaatikkoon.

Valokuvapalapelin painatus Zoom
Valokuvapalapelin leikkaus Zoom
Valokuvapalapelin palojen erottelu Zoom
Palojen pakkaus laatikkoon Zoom

Pakkaus ja logistiikka

Myös lähetyksen aikana yksilöllinen valokuvasta tehty tuote on hyvissä käsissä, sillä myös lähetysprosessissa keskitymme laatuun. Olisi nimittäin harmi, jos laatutarkistuksen läpäisseille tuotteillemme tapahtuisi kuljetuksen aikana vahinkoa. Siksi käytämme turvallisia ja ympäristöystävällisiä pakkauksia, jotka on sovitettu kulloisenkin tuotteen ominaisuuksiin. Lisäksi jokainen yksittäinen lähetys on vakuutettu. Asiakkaalle tämä tarkoittaa sitä, että jos tuote vaurioituu tai katoaa kuljetuksen aikana, valmistamme uuden tuotteen ilmaiseksi. Lisäksi pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotteiden siirtokuormausta. Olemme asettaneet itsellemme vaatimukseksi sen, että tuote lähtee asiakkaalle suoraan tuotannosta. Tämä mahdollistaa lyhyet toimitusajat.

Painotuotteiden leikkaus Zoom
Pakattujen palapelien korkea hyllyvarasto Zoom
Palapelit rullalinjalla Zoom
Valmiiksi leikattujen palapelien varastointi Zoom
Palapeli liukuhihnalla Zoom
Palapelipahvi Zoom
Esivalmistetut laatikot Zoom
Palapeli matkalla erottelukoneeseen Zoom
Painokone Zoom
Palapelin leikkaustyökalu Zoom