Palapelikehykset

Palapelikehykset taideteokseesi

Valitse palapelikehykset:

delivery-time-truck
Arvioitu toimituspäivä:
ma, 29.07.2024 - ti, 30.07.2024
palapelikehykset

Valitse palapelikehykset

delivery-time-truck
Arvioitu toimituspäivä:
ma, 29.07.2024 - ti, 30.07.2024

Palapelikehykset - oikeat raamit valokuvapalapelillesi

Olet koonnut yksilöllisen valokuvapalapelisi ja olet ylpeä tuloksesta. Mutta mitä teet hienolla palapelilläsi?  Voisit asettaa työsi tuloksen esille tyylikkäisiin kehyksiin! Ehdottomasti parempi idea kuin palapelin hajottaminen ja piilottaminen laatikkoon; seinälle ripustettuna luomasi taideteos saa ansaitsemansa näkyvyyden. Lasin suojaamana mieluisa valokuvasi palapelissä ei ole mikään tavallinen sisustuselementti.

Kannattaa kuitenkin varautua uteliaisiin katseisiin, joita teoksesi vetää puoleensa. Hopeanväriset valokuvapalapelikehyksemme ovat todella tyylikkäitä. Hienot yksityiskohdat, kuten profiili ja kiinnittimet saavat kehykset erottumaan edukseen. Ajattomalla muotoilulla ja laadukkaalla viimeistelyllä nämä helppokäyttöiset kehykset ovat täydellinen lisä valokuvapalapelillesi.

Palapelin kehyksen yksityiskohta

Valitse palapelikehykset:

Miksi palapelille tarvitaan kehykset?

Nähtyäsi valokuvapalapelin kehyksissä seinällä ymmärrät, miksi kehystetyt valokuvapalapelit ovat yhä suositumpia. Tyylikkäät raamit jo sinänsä ainutlaatuiselle teokselle. Ei ihme, että yhä useammat tyylitietoiset ihmiset käyttävät niitä kotiensa sisustukseen - yksilöllisemmin se tuskin käy.

Mutta tämä on vain osatotuus. On myös käytännöllisempi syy: palapelin kokoaminen on miellyttävää ja rauhoittavaa ajanvietettä. Palapelin kokoaminen antaumuksella vie monia tunteja tai jopa päiviä. On selvää, ettei kukaan halua hajottaa teosta ja piilottaa jo koottua palapeliä laatikkoon. Elegantit ja käytännölliset kehykset ovat ihanteellinen ratkaisu.

Kehyksillä suojaat palapelin pölyltä, pystyt siirtämään sen turvallisesti paikasta toiseen tai ripustamaan sen seinälle liimaamatta sitä.

Kuvittele, että olet saanut lahjaksi jostakin rakkaasta valokuvasta tehdyn palapelin ja huomaat, että pakkauksessa on mukana myös sopivat kehykset - voisiko lahja olla enää täydellisempi? Palapelikehykset ovat upea yksilöllinen lahjaidea. Lapset ihastuvat, kun saavat oman valokuvapalapelinsä huoneensa koristukseksi, ja aikuiset arvostavat palapelikehyksiä käytännöllisenä lahjana, jossa on jotain erikoista.

Edut

Edut

 •  sopii palapeliisi täsmälleen ja korostaa valokuvaa
 •  valmistettu täsmämitoilla
 •  erinomainen suoja, tukeva pito ja pölytiiviys takalevyn ja lasilevyn välissä
 •  kestää kulutusta palapelien useissakin vaihdoissa
 •  palapelin voi koota uudelleen (ellei sitä ole liimattu)
 •  turvallinen kuljetuspakkaus
 •  tilattavissa kätevästi yhdessä palapelin kanssa

Kestävää laatua

Kehyksemme ovat juuri sopivat valokuvapalapeleillemme, koska ne on suunniteltu samanaikaisesti. Joitakin erityispiirteitä et huomaa ensisilmäyksellä, mutta kun tarkastelet kehyksiämme lähemmin, huomaat, että niiden kehittämiseen on satsattu. Tuloksena on ainutlaatuinen kehys ainutlaatuiselle valokuvapalapelille.

Palapelin kehyksen yksityiskohta

Alumiininen kehys

 • muotonsa pitävä kampaprofiili
 • patentoitu kiinnitys
 • kokoaminen helppoa
Taustalevy ja ripustin

Taustalevy ja ripustin

 • MDF-levyn päästöluokka E1 sertifioitu
 • täsmäkokoinen ja tukeva
 • turvallinen, valmiiksi kiinnitetyt ripustimet pysty- ja vaakaripustukseen
Palapelin kehyksen yksityiskohta

Alumiininen kehys

 • muotonsa pitävä kampaprofiili
 • patentoitu kiinnitys
 • kokoaminen helppoa
Taustalevy ja ripustin

Taustalevy ja ripustin

 • MDF-levyn päästöluokka E1 sertifioitu
 • täsmäkokoinen ja tukeva
 • turvallinen, valmiiksi kiinnitetyt ripustimet pysty- ja vaakaripustukseen
Pakkauksen

Ainutkertainen tuotteesi tulee turvallisesti perille

Tavaran lähetys alkaa pakkaamisesta, ja sen teemme huolella. Tämä vaihe on ratkaisevan tärkeä, jotta ostoselämyksestäsi ei tule pettymystä. Tavaran on tultava perille vahingoittumana kuluista riippumatta.

Pakkauksen suunnittelulle on erityisiä haasteita, kun pakattava tavara, kuten palapelikehyksemme, sisältää lasia.

Olemme silti onnistuneet kehittämään turvallisen lähetyspakkauksen. Olemme saaneet siitä vahvistuksen monilta asiakkailtamme. Käytämme kaksiaaltoista kartonkia: BC 2.70 -laatua 2 000 palan palapelien kehyksiin ja EB 230 -laatua muihin kehyksiin. Lisäksi pakkauksemme ovat ympäristöystävällisiä. Jos vaurioita kaikesta huolellisuudesta huolimatta kuitenkin syntyy, lähetämme heti korvaavan tuotteen.

Vinkkejä ja ideoita

Vinkkejä ja ideoita

 • Näin kehystät valokuvapalapelisi
  Näin kehystät valokuvapalapelisi

  Kehystetty valokuvapalapeli seinällä on hieno sisustusidea. Olipa palapelissäsi 48, 100, 200, 500, 1 000 tai 2 000, meillä on sille aina täsmälleen sopivat kehykset. Eri palapelivaihtoehdoille tarvitaan erityyppiset kehykset.

  Seuraavassa ohjeet erityyppisille kehyksille:

 • Palapelikehysten ripustaminen
  Palapelikehysten ripustaminen

  Palapelikehysten ripustaminen ei ole vaikeaa, kun pitää mielessä muutamia asioita. Kaikkein tärkeintä on, että valokuvapalapeli riippuu seinällä suorassa ja turvallisesti kiinnitettynä. Tarvitset ripustamiseen lyijykynän, mittanauhan, nauloja, vasaran ja vesivaa'an.

  Pyydä joku avuksi pitämään kehyksiä valitussa paikassa, jotta voit tarkastaa sijoituspaikan hieman kauempaa. Ripustamiskorkeuden voit valita mielesi mukaan, mutta taidegallerioissa taulut ripustetaan siten, että kuvan keskipiste on hieman silmien tason alapuolella. Ota huomioon tilan muodot, kuten ovet, ikkunat ja hyllyt, jotta saat aikaan harmonisen vaikutelman.

  Merkkaa kehyksen yläreunan keskikohta seinään lyijykynällä. Mittaa kehyksen yläreunan etäisyys taustalevyn ripustimesta. Mittaa naulan kohta seinään tekemästäsi merkinnästä alaspäin. Lyö naula seinään 45 asteen kulmassa. Yleensä tukeva teräsnaula riittää. Hauraisiin seiniin suosittelemme 6 mm: n ruuvia ja ruuvitulppaa.

  Tarkasta kehysten asento vesivaa'alla. Aseta vesivaaka kehysten yläreunaan ja korjaa kehysten asentoa, kunnes ilmakupla asettuu putken keskelle.

   

Lisätarvikkeet

Palapeliliimaan

Valokuvapalapelin kehystäminen erityisiin palapelikehyksiin helpottuu huomattavasti, kun käytät palapeliliimaamme. Palapeliliima Puzzle Glue auttaa valokuvapalapelin kehystämistä, kun peli on turvallisesti yhtenä kappaleena.

Palapelimattoon

Kun hankit palapelimaton, sinun ei enää tarvitse jättää valokuvapalapeliä pöydälle eikä siirrellä sitä tilaa vievällä alustalla! Voit kieriä palapelisi kätevästi maton kanssa rullalle ja säilyttää sen pienessä koossa.