Laatu, joka takaa upeita palapelielämyksiä

Laadukkaat palapelit puzzleYOU

Laatu, joka takaa upeita palapelielämyksiä

Laatu, joka takaa upeita palapelielämyksiä

Laadukkaat palapelit puzzleYOU

Tuotelupauksemme on samalla missiomme: suuri valikoima parasta laatua. Olemme täysin omistautuneita palapeleille ja pyrimme jatkuvasti parantamaan laatuamme. Asiakkaamme asettavat oikeutetusti korkeita vaatimuksia tuotteitamme kohtaan. Onhan kyse itse suunnitellusta, omalla valokuvalla varustetusta tuotteesta ja ainutlaatuisesta lahjasta, jonka asiakkaamme haluavat rakkaimmilleen antaa. Näihin vaatimuksiin haluamme vastata tarjoamalla ammattimaisesti valmistettuja palapelejä, joiden yksityiskohdat on huomioitu rakkaudella.

15 vuoden takuu palapelille
15 vuoden takuu palapelille

15 vuoden takuu palapelille

Tunnetko jo 15 vuoden takuumme? Laatulupauksemme kattaa niin painatuksen, pahvin kuin myös laminoinnin kestävyyden. Tavoitteenamme on, että voit olla täysin tyytyväinen valmistamiimme palapeleihin – myös monien vuosien jälkeen.

Parasta valokuvapalapelilaatua omasta tuotannosta

Lupausten antaminen ja takuun myöntäminen on mahdollista vain, jos itse on vakuuttunut asiastaan. Ja me olemme. Vuosien saatossa olemme keränneet asiantuntemusta saavuttaaksemme laadukkaan valmistajan maineen valokuvapalapelien markkinoilla. Tässä keskeisessä asemassa on ollut oma tuotantolaitoksemme, jossa palapelit ja pelit valmistetaan.

Parasta valokuvapalapelilaatua

Täydellinen palapeli tarkan leikkauksen ansiosta

Erinomainen leikkauslaatu on tae ensiluokkaiselle palapelielämykselle. Käsin valmistettujen leikkausteriemme vahvuus on optimaalinen käyttämämme palapelipahvin paksuuteen. Yleisesti pätee, että ohuet leikkausterät ja vahva palapelipahvi takaavat hyvän laadun. Terän vahvuuden ja pahvin paksuuden ihanteellisen suhteen löytäminen vaatii taitoa ja millimetrin tarkkaa työtä. Tulos puhuu puolestaan: palapelin palat on helppo koota yhteen, mutta pysyvät silti tiukasti toisissaan kiinni. Ja palat tarttuvat täydellisesti toisiinsa. Vaihtelevat leikkausmuodot tuovat palapelin kokoamiseen lisää iloa.

Laadukas palapelipahvi
Tarkka leikkaus
Huolellinen lopputarkastus
Tarkka leikkaus
Tukeva kartonki

Laadukas palapelipahvi

Palapelien valmistuksessa käytämme laadukasta, 2,2 mm:n paksuista pahvia. Sen ansiosta valokuvapalapelisi on erityisen kestävä ja pitkäikäinen. Näin voit nauttia palapelin kokoamisen tuottamasta ilosta useampaan kertaan. Palat kestävät siten hyvin myös lasten käsissä. Käyttämissämme raaka-aineissa huomioimme korkean laadun lisäksi tietysti myös ympäristötekijät. Kuvassa vasemmanpuoleinen pala on 1,5 mm:n paksuinen halvan palapelin pala ja oikeanpuoleinen pala laadukas puzzleYOU-palapelin pala.

Upea pinta

Tyylikäs pinta

Valokuvapalapeleillemme on tyypillistä kuvan heijastamaton mattapinta. Se tuo palapeliin tyylikkyyttä. Valo ei haittaa palapelin kokoamista, teitpä sitä talvella kynttilänvalossa tai kesällä terassilla tai parvekkeella. Käyttämämme erikoispaperin ansiosta palapelin palat ovat miellyttäviä kädessä.

Huolellinen lopputarkastus

Huolellinen lopputarkastus

Kaikille valokuvapalapeleille tehdään huolellinen lopputarkastus. Palapelejä ei päästetä tuotannosta, elleivät ne täytä tiukkoja laatuvaatimuksiamme. Jokainen palapeli tarkastetaan valmistuksen jälkeen huolella, koska asiakkaiden tyytyväisyys on meille etusijalla – ja tärkeää jokapäiväisessä työssämme! Laatutarkastuksessa tarkistamme ennen kaikkea

 • palapelin kuvan painatuksen
 • kuvan laminoinnin
 • palapelin leikkauksen
 • laatikon painatuksen ja laminoinnin

Palapelien laadun vertailu

Palapelifoorumeilla ja -blogeissa palapeliharrastajat kertovat, millaisia vaatimuksia he asettavat palapelien laadulle. Palojen tulee sopia vain juuri oikeaan kohtaan ja niiden tulee olla leikattu kokonaan irti toisistaan. Kun palapeli on koottu, palojen on pysyttävä toisissaan kiinni, jotteivät palapelin yksittäiset osat pääse siirtymään alustallaan, esimerkiksi palapelimatolla. Tuotannollisista syistä laatikossa saattaa olla paloista irronnutta pölyä. Palojen muoto vaihtelee, jottei palapelin kokoaminen olisi liian vaikeaa. Eräässä riippumattomassa testissä arvioitiin eri valmistajien valmistamia valokuvapelejä.

puzzleYOU palapelien laatu

 •  Oma palapelien tuotanto
 •  Tarkka leikkaus
 •  2,2 mm paksu, laadukas palapelipahvi
 •  Palapelin palojen ainutlaatuisuus ja koossapysyvyys
 •  Moderni digipaino
 •  Järjestelmälliset laatutarkastukset
 •  Valmistettu lelustandardin DIN-EN 71 mukaisesti ilman terveydelle haitallisia aineita
 •  15 vuoden takuu
kestävä

Meille puzzleYOUssa ympäristönsuojelu ja kestävä kehitys ovat tärkeitä asioita, ja siksi olemme ottaneet askeleen kohti ”vihreämpää” tulevaisuutta. Muovikalvojen jättäminen pois laatikoista vähentää vuosittain useita tonneja muovijätettä, ja siten voimme toimia entistä enemmän kestävän kehityksen mukaisesti. Muovikalvon sijaan käytämme laatikon sivuilla olevia pieniä tarraetikettejä, joiden avulla laatikko pysyy kiinni.

Tämän lisäksi palapelilaatikoissa ja palapelin paloissa käytetään erityistä pinnoitetta, joka tekee niistä kestävämpiä. Eikä siinä kaikki: uusi pinnoite tarjoaa myös paremman käsituntuman ja erinomaisen värinkeston. Pinnoitteen ansiosta tuotteemme kestävät paremmin naarmuja ja hylkivät paremmin likaa, joten tuotteet kestävät hyvin useita kokoamis- ja pelikertoja.